Lækker og lynhurtig frokostsandwich også til madpakken.
Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
1 dåse tunfisk i vand eller olie
¼ rødløg
2 stilke bladselleri
3 spsk kvark
2 spsk mayonnaise
1 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
salt og peber
1 spsk kapers
4 skiver fuldkorns-sandwichbrød, 2 fuldkornsboller eller 2
grove pitabrød
2-4 salatblade
*
HÆLD tunfisken i en sigte.
HAK rødløg og bladselleri fint - brug evt. en lille
hurtighakker.
RØR kvark og mayonnaise godt sammen med citronsaft, sennep,
salt og peber.
TILSÆT tunfisk og de øvrige ingredienser, og server
tunsalaten i boller eller mellem brødskiver med salatblade.
TIPS: Hvis du bruger mager kvark, let mayonnaise og tun i
vand, så er sandwichen også en slankeret.
Du kan erstatte bladselleri med peberfrugt eller snackpeber.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin