(4 personer)
# Ingredienser
4 stk pighvar a 60 g
4 store kammuslinger
4 stk fillodej
Smør
Citronsaft
2 porrer
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
Olie
Salt, peber
Sauce:
1 dl hvidvin
1 ½ dl pighvarfond
2 dl piskefløde
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
3 kviste estragon
* Tilberedning
Ravioli:
Salt 2 kammuslinger i 2-3 timer og ryg dem.
Skær en lille lomme i pighvarstykkerne og læg ½ kammusling ind i hver.
Pocher pighvarren i saltvand med hakket skalotteløg og hvidløg inden servering.
Kammusling croustillant:
Hak 2 kammuslinger groft og krydr med salt, peber og citronsaft.
Pensl fillodejen med klaret smør og rul kammuslingefyldet ind.
Steg rullerne sprøde i olie lige inden servering.
Porre: Snit porrerne og sauter i smør.
Sauce:
Kog hvidvin ind med hakket skalotteløg og hvidløg.
Tilsæt pighvarfond og reducer, hæld fløde og estragon på og kog ind til cremet konsistens. Si saucen.