Logo

Fiskegullasch - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Kogetid i trykkoger: 3 min.

# Ingredienser

750 g torskefileter
1 rød peberfrugt i strimler
1 grøn peberfrugt i strimler
2 porrer i skiver
1 hakket løg
2 spsk smør
½ dl halvtør hvidvin
½ spsk mild paprika
salt, hvidt peber
1 dl cremefraiche
1 bdt fintklippet dild

* Tilberedning

Skær torskefileterne midt igennem og kom dem i trykkogeren skiftevis med peberfrugt, porrer og løg.
Kom smørklatter over og hæld hvidvinen ved.
Krydr med paprika, salt og hvidt peber.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad retten koge i 3 min.
Tag trykket langsomt af gryden.
Hæld creme fraichen i, bring det i kog og smag gullaschen til.
Drys klippet dild over ved serveringen.
Løse ris eller kogte kartofler serveres til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her