Lav
en suppe med masser af fyld, og nyd den.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: ca. 30 min. Kogetid: ca.
1 time. Fryseegnet
#
2
hele kyllingelår
¾ liter
vand
1 spsk
groft salt
1
lille frisk chili
2
laurbærblade
1 løg
125
g ægnudler
½ squash
2 tomater
150 g champignon
1 spsk olie
evt.
salt eller sojasauce
1
bundt purløg
*
Læg
kyllingelårene i en gryde, og dæk dem med vand.
Bring
vandet i kog, og skum urenheder fra overfladen væk med en ske.
Tilsæt
salt, chili, laurbærblade og stykker af løg.
Kog
i ca. 45 min. ved svag varme, til kødet er mørt.
Tag
lårene op af suppen, pil kødet af (uden skind) og gem det til suppefyld.
Si
suppen, og kog den igennem.
Kog
den evt. ind ved kraftig varme, så den får en kraftigere smag.
Kog
nudlerne efter pakkens anvisning.
Rens
grønsagerne, og skær dem i mundrette stykker.
Varm
olien i en gryde, og steg grønsagerne i et par min.
Tilsæt
suppen, og lad det koge i et par min.
Tilsæt
kyllingekød og friskkogte nudler, og varm suppen igennem i få min.
Smag
til med salt eller soja, og drys med fintklippet purløg.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin