Flyt måltiderne udenfor, når varmegraderne stiger. Det er så
dejligt at spise i det fri, og vi har fundet den perfekte opskrift på sommermad
i form af kyllingespid til dig.
Sommermad i have og til at have med på picnic skal helst
være meget nemt og gerne kunne spises med fingrene, så man slipper for alt for
meget opvask. Derfor er mad på spyd et hit! Ikke mindst fordi, de også kan
tilberedes på grillen. Kyllingespid er lette at spise og ser indbydende ud på
buffetbordet – ikke mindst for børn og barnlige sjæle. Om vinteren kan du bruge grillen i din ovn.
Tid: 15 minutter. Antal personer: 6
# Det skal du bruge til kyllingespyd med citronskal og
persille:
450 g kyllingebrystfilet
1 spsk solsikkeolie til stegning
6 træspid
fintrevet skal af 1 usprøjtet citron
3 spsk bredbladet persille
salt og friskkværnet peber
*
Sådan laver du kyllingespyd med citronskal og persille:
Skær kødet i strimler.
Steg kødstykkerne godt på alle sider i olie på en pande, til
de er gennemstegte og lysebrune.
Lad dem køle lidt af.
Sæt kyllingestykkerne på spyd, riv citronskal fint henover,
og drys spyddene med friskhakket persille. Krydr med salt og peber, og servér.