Server en lækker gryderet med kyllingebryst, peberfrugt og
svampe.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30
min. Stege/kogetid: 35 min. Fryseegnet
#
250 g kyllingebryst uden skind
2 dl hønsebouillon
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
100 g champignon
25 g smør
50 g hvedemel
2 dl hvidvin
½ dl mælk
½ dl fløde
1 spsk cognac
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
2-3 dl fuldkornsris eller andre ris
bredbladet persille
*
Kog risene efter pakkens anvisning.
Skær kyllingekødet i terninger, og lad dem simre møre i
bouillonen i 12 min.
Rens peberfrugterne, og skær dem i tynde stykker.
Læg dem ved kyllingen, og lad det simre i et par min.
Rens svampene, og skær dem i skiver.
Steg dem gyldne på en pande med smør.
Drys med mel, og lad det opsuge fedtstoffet.
Tilsæt hvidvin, mælk og fløde, og kog i nogle min. under
omrøring.
Hæld svampeblandingen i gryden med kylling og peberfrugt.
Varm op, og smag saucen til med cognac, salt og peber.
Server med de kogte ris, og drys med persilleblade.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin