Har du en rest kylling fra et andet måltid, kan du sagtens
bare plukke kødet og bruge til dette.
Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. (4
personer)
#
300 g kyllingebryst (tynde strimler)
1 fed hvidløg (finthakket)
5 g frisk ingefær (finthakket)
1 spsk olie
1 rød peberfrugt (strimler)
1 kinakål (fintsnittet)
2 forårsløg (fintsnittet)
2 spsk saltede eller usaltede peanuts
frisk koriander eller persille
Dressing:
1 spsk citronsaft eller vineddike
1 spsk soja
1 spsk mørk sesamolie (eller alm. olie)
1 tsk sukker
1 tsk finthakket chili (uden frø og mellemvægge)
1 tsk fintrevet ingefær
*
Steg hvidløg og ingefær 1 min i en wok eller pande med olie
ved middelvarme, det skal ikke brune. Tilsæt kyllingekødet og steg under
omrøring til det bliver hvidt.
Tilsæt peberfrugt og steg et par min.
Tilsæt kinakål, vend rundt og hæld det over i en stor skål.
Pisk dressingen sammen og vend den i salaten.
Drys med forårsløg, peanuts og korianderblade.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin