Logo

Chili con carne - kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chili con carne - kalkun


Her er den kendte og gode favorit tilberedt med kalkunkød i tern. Du kan også bruge hakket kød eller oksekød i tern


#

300 g kalkunkød i tern
3 spsk olie
1 løg
3 fed hvidløg
1-2 rød chili
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
4 stilke bladselleri
1 ds flåede hakkede tomater
50 g jalapeno peber i skiver
2 laurbærblade
1 stang kanel
½ tsk stødt koriander
½ tsk hel spidskommen
2 ds chili beans
salt og  peber
4 Wrap Tortillas
evt. frisk koriander eller persille
*
Kalkunkødet brunes på en slip-let pande i 1 spsk olie og krydres med salt og peber.

Kødet tages af varmen.
Løg, hvidløg og chili hakkes fint og svitses i resten af olien i en gryde.
Peberfrugter og bladselleri skæres i tern og tilsættes.

Lad grønsagerne stege et par minutter ved høj varme.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her