Logo

Ahorn-kyllingevinger i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ahorn-kyllingevinger i airfryer 

 
Tilbered disse ahorn-kyllingevinger i dette års mest trendy køkkenapparat: Airfryeren! Tilberedt på 5 min og kogt på 35, er de hurtig og nem mad til din næste fest.
5 min forberedelse. 35 min kogetid. 6 portioner

 
# Ingredienser
125 ml (½ kop) whisky
125 ml (½ kop) ahornsirup
1 spsk varm chilisauce
1,5 kg kyllingevinger

 
Til servering:
Ranch dressing
Rå grønsager i skiver

 
* Tilberedning
Bland whisky, ahornsirup og chilisauce i en stor skål.
Tilsæt kyllingen. Vend til det dækker.
Dæk til og stil i køleskabet i 3 timer.

 
Forvarm en 7-liters airfryer til 180 °C.
Læg kyllingen i et enkelt lag i kurven, behold marinaden.
Kog kyllingen i 35 min, vend undervejs, indtil den er gylden og gennemstegt.

 
Si i mellemtiden marinaden over i en stegepande.
Bring det i kog ved høj varme og kog i 5 min, eller
indtil saucen tykner og reducerer. Hæld sauce i en stor varmefast skål.

 
Tilsæt kyllingen til saucen og rør rundt.
Server med Ranch dressing og grønsager.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her