Hurtig aftensmad. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her
opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme
Til 4 personer
# Ingredienser
Kålsalat:
1 hvidkål
3 gulerødder
1 chili eller efter behag
1 lime, saft
2 spsk akaciehonning
lidt soja
1 spsk sesamolie eller anden god olie
Ris:
250 g brune ris
Svinemørbrad:
600 g svinemørbrad
2 spsk sesamolie eller anden god olie
* Tilberedning
Kålsalat:
Skyl hvidkålen, tag de yderste blade fra, og snit kålen
meget fint
Skyl og skræl gulerødderne. Skæl dem i lange strimler med en
grøntsagsskræller
Skyl chilien, og hak den meget fint
Bland hvidkål, gulerødder og chili
Hæld honning, limesaft, lidt soja og olie over salaten
Ris:
Kog risene efter anvisningen på pakken
Hæld vandet fra risene
Tænd oven på 180 °C.
Svinemørbrad:
Varm lidt olie op på en pande
Dup mørbraden med køkkenrulle og brun mørbraden af på alle
sider
Sæt mørbraden i oven, og steg til den er rosastegt.
Så har den en centrumstemperatur på 62-65 °C. Mål med et
stegetermometer
Skær mørbraden i tykke skiver
Server og nyd.
Tips:
I stedet for ris kan du spise fuldkornsbulgur eller
fuldkornscouscous. Krydr gerne risene med friske krydderurter eller andre
smagsgivere som chili og ingefær.