(4 personer)
1 afpudset svinemørbrad, ca. 400-500 g
salt og peber
100 g kogt skinke
2 spsk friskhakket persille
1 stk friskhakket rosmarin
1 fed finthakket hvidløg
100 g ricottaost eller flødeost naturel
15 g smør
1 spsk olie
1 dl hønsebouillon
Tilbehør: Kartofler eller pasta og Grøn salat
Skær et snit på langs i kødet.
Krydr kødet med salt og peber.
Rør hakket skinke med persille, rosmarin, hvidløg og ost.
Fordel fyldet i snittet.
Luk til med kødnåle eller kødsnor.
Brun kødet i smør og olie i en dyb pande eller gryde.
Hæld bouillonen ved. Steg mørbraden ca. 9 min. på hver side - i alt ca. 18. min.
Tag kødet op og skær det i skiver.
Jævn evt. skyen med fløde til en god sauce, som kan smages til med citronsaft.