Koteletterne får smag af hakkede oliven, hvidløg og
rosmarin. Server dem med nye kartofler og sæsonens friske grønsager.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15
min. Stege/kogetid: 18 min.
#
2 tykke svinekoteletter
1 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
6-8 sorte oliven
1 spsk olie
olie eller smør til stegning
1½ dl hvidvin eller bouillon
salt og peber
Tilbehør:
kartofler og grønsager
*
HAK hvidløg, rosmarinblade og oliven fint, og rør det sammen
med olie, salt og peber.
SKÆR 3 dybe slidser ind i siden på hver kotelet, og stop
fyldet deri.
KRYDR koteletterne med salt og peber, og brun dem på en varm
pande med smør eller olie.
Skru ned til middel varme, og steg dem færdige i ca. 6 min.
på hver side.
TAG koteletterne af panden, og hold dem varme.
Kog panden af med vin eller bouillon til sauce.
SERVER koteletterne med sauce, kartofler og grønsager.