400 g kogt skinke i et stykke
½ ananas
1 stor rød peperoni
12 små kartofler
2 løg
4 stængler blegselleri
1 dåse purerede tomater (ca. 400 g)
2 ½ dl grønsagsbouillon
salt og lidt sukker
Skær den kogte skinke i tern, skræl ananassen, og skær den ligeledes i tern.
Gør peperonien i stand, skyl den, udkern den, og skær frugtkødet i ringe.
Skræl kartoflerne, men lad dem forblive hele.
Pil løgene, og skær dem i ringe. Gør selleristænglerne i stand, skyl dem, dup dem tørre, og skær dem i tynde skiver.
Læg lag af alle grønsagerne i den godt gennemvædede stegeso.
Tilsæt purerede tomater og bouillon, og vend rundt.
Smag godt til med salt, peber og sukker.
Giv retten ca. 1 time under låg i ovnen ved 200°C.