Logo

Stegt flæsk Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt flæsk Sørens

1 kg stegeflæsk

1 løg

2 fed hvidløg

6 spsk honning

1 dl eddike

3 spsk dansk sennep

2 dl tykmælk

salt og peber

 

Få slagteren til at skære flæsket i tynde skiver.

Krydr kødet med salt og peber, og lad det trække i køleskab et kvarters tid.

Riv løg og hvidløg og bland det med eddike, honning, sennep og tykmælk.

Læg flæsket i bradepanden, pensl det med marinaden og sæt det i ovnen ved 200°C, indtil det bliver sprødt.

Under stegningen kan man pensle mere marinade på, og er der dressing tilbage, kan den serveres til flæsket og bruges som dyppelse for rå grønsager og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her