Logo

Sprængt skinke - Grundopskrift på sprængning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


3 kg skinke
Saltlage:
3 liter vand
600 g salt
150 g mørk farin
6 laurbærblade
6 hele nelliker
15 hele allehånde
15 hele peberkorn
 
Bland alle dele til saltlagen og lad det koge sammen i ca. 3 min.
Afkøl lagen.
Læg skinken i en passende beholder og hæld lagen over.
Læg en tallerken på og sæt en skål over så skinken er trykket ned i lagen.
Lad den stå sådan i 4 dage.
Derefter tages skinken op og skylles i rent vand, før den koges i rent vand evt. tilsat et par porreblade.
Skinken småsimrer i ca. 2 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her