4 blade husblas
200 g kogt røget skinke
½ dl fintsnittet porre
1 tsk citronsaft
2 dl cremefraiche 18%
salt og peber
1 dl piskefløde
2 stk hårdkogte æg.
Dressing:
2 dl cremefraiche
¼ dl fintsnittet porre
citronsaft
Udblød husblassen i koldt vand. skær sværen af skinken og blend den sammen med cremefraichen og porrer.
Knug vandet af husblassen og smelt den i en skål over vandbad.
Rør citronsaften i og vend det rundt i skinkeblandingen.
Pisk fløden og vend den i. Smag til med salt og peber.
Kom moussen i en form og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer.
Dressing:
Smag cremefraichen til med salt, peber og citronsaft og vend porrestykkerne i.
Servering:
Vend moussen ud på en bund af snittet salat eller kinakål.
Pynt med med kogte æg, tomater og server flûte til.