8 tynde svinekoteletter
4 skiver skinke
4 skiver ost
4 skiver tomat
1 løg
125 g champignon
1 tsk dijon sennep
Sauce:
1 løg
1 peberfrugt
125 g champignon
1 dåse flåede tomater
bouillon (evt. terning)
1 tsk balsamico eddike (kan udelades)
Oregano
Timian
Olivenolie
Koteletterne renses og parres to og to efter størrelse.
Bankes flade med håndroden, smøres med et tyndt lag dijonsennep og krydres med salt og peber.
1 skive skinke, ost og tomat lægges mellem koteletterne, som samles og bankes forsigtigt sammen igen med håndroden, kan evt. samles i siden med kødpinde.
Løg og champignon hakkes groft og svitses på en pande i olivenolie.
Tages til side, hvorefter koteletterne brunes let på panden, og tages til side.
Løg hakkes fint og klares i en gryde, peberfrugt befries for kerner og ribber og hakkes fint, champignon hakkes fint.
Varm olivenolie i en gryde, klar løget heri og tilsæt peberfrugter og champignon.
Svits det hele , tilsæt bouillon og lad det koge ind, tilsæt derefter de hakkede flåede tomater. lad simre i ca 20 minutter, hvorefter der smages til med oregano, timian, salt og peber samt balsamico eddike.
Saucen hældes i et ovnfast fad, de stegte champignon og løg lægges over og koteletterne lægges på toppen.
Steger færdig i 200ºC varm ovn, i ca 20-30 minutter afhængig af koteletternes tykkelse.
Serveres med ris eller frisk pasta, samt et godt brød, evt. et Ciabatta brød eller tilsvarende.