Godt bagværk
150 g kvark
1 æg
1 tsk havsalt
6 spsk olivenolie
250 g hvedemel
2 strøgne tsk bagepulver
150 g kogt skinke, uden fedtkant (eller hamburgerryg).
1 bundt purløg
50 g gouda
mælk til pensling
*
A. Ælt kvark, æg, salt, olivenolie, mel og bagepulver til en glat dej og stil den koldt i kort tid.
B. Skær skinken i meget små tern, skyl purløgen og snit den, riv osten.
Bland skinke, purløg og ost.
C. Rul dejen fingertykt ud på en melet flade og skær den ud i ensartede trekanter med en kantlængde på 12 cm.
D. Kom en klat skinkeblanding på og rul dem fra den ene side til små horn.
E. Sæt dem på en bageplade med bagepapir, pensl dem med mælk og bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 12 min.
Per Portion 496/118 kJ/kcal. 5 g protein. 5 g fedt. 10 g kulhydrat. 0 g fibre.