4 personer:
250 g knoldselleri
100 g fromage blanc
150 g kogt skinke i tynde skiver
2 tsk Dijonsennep
1 tsk vineddike
salt og peber
1 person:
75 g knoldselleri
25 g fromage blanc
40 g kogt skinke i tynde skiver
½ tsk Dijonsennep
¼ tsk vineddike
salt og peber
Skær den skrællede selleri i meget tynde strimler.
Blancher dem i kogende, letsaltet vand og læg dem straks i iskoldt vand.
Rør fromage blanc med Dijonsennep, vineddike, salt og peber.
Dryp sellerien godt af og vend den med dressingen.
Anret med skinke uden fedtkant og groft brød eller rugbrød til.
Tips: Salaten bliver endnu bedre med halvt knoldselleri og halvt blegselleri.
Blegsellerien skal ikke blancheres, men blot skrælles lidt, før den snittes fint.
Energi pr. portion: 372 kJ/89 kcal Protein: 46,4% Fedt: 23,7% Kulhydrat: 29,9%