Friske løg og champignon giver her den ofte lidt anonyme
skinkeschnitzel smag og karakter.
• Ikke alt svinekød er fedt. Mørbrad og skinkeschnitzel kan
indeholde så lidt som 2-3% fedt.
Forberedelse 25 min. Tilberedning 15 min. 4 Portioner
# Råvarer til Skinke- og grønsagspande
500 g skinkeschnitzel
1 spsk hvedemel
2 spsk smør eller margarine
3 forårsløg eller 10 cm porre
300 g friske champignon
1 fed hvidløg
2 dl kyllinge- eller oksebouillon (fond)
2 spsk soya
salt og peber
½ tsk karry
* Fremgangsmåde:
1 Skær kødet i strimler og vend dem i mel.
2 Rens løgene og skær dem i ringe. Puds svampene og skær dem
i skiver.
3 Brun kødet i gyldent fedtstof.
Tilsæt løg og champignoner. Steg ca. 3 min.
4 Pil hvidløget og pres det ned på panden.
Tilsæt bouillon (fond) og soya. Kog ca. 15 min.
5 Smag til med salt, peber og karry.
Tips & råd
Kødet bliver ekstra mørt hvis det marineres 1 time i 2 spsk
soya, presset hvidløg, peber og 1 spsk olie.
Retten får et asiatisk "touch" hvis du erstatter
hvidløget med ½ tsk frisk reven ingefær.
SERVERINGSFORSLAG
Server retten med pasta, løse ris eller kartoffelmos.
En god salat smager jo altid dejligt.
PR. PORTION: Kalorier 290 = Kilojoule 1218
Kulhydrat 6 g Protein 28 g Fedt 18 g (55%) Fibre 2 g