½-1 hvidkål i strimler
løg i tern/skiver
kartofler i tern
10 skiver røget skinke
10 skiver letsaltet flæsk
honning
honning sennep
vineddike - lys
bouillon - evt. vand og pulverbouillon
timian, salt, peber, allehånde
Kål og løg svitses til de begynder at blive klare og ikke brunt.
Tilsæt bouillon, kom kartoffelternene i og læg derefter flæsket på som
låg, det skal stå under låg og simrer i ca. ½ til ¾ time.
Tag flæsket op af gryden og sæt det i ovnen og stege ved ca. 170ºC i ca. ¾ time.
Kom blandingen honning sennep og vineddiken i gryden og bland det godt.
Kom de resterende krydderier i, samt skinketern/strimlerne i gryden.
Lad det så og simrer i lige så lang tid som flæsket er i ovnen.
Til sidst smages det til med salt, peber og evt. sukker.
Tips: Der kan bruges andet end røget skinke, fx. salami.
Man kan servere lidt groft rugbrød til, samt noget mørkt øl.