700 g svinemørbrader
50 g smør
salt
peber
150 g kogt skinke i tern
1 finthakket løg
1 dl piskefløde
1 spsk tomatpure
200 g mild ost i skiver
Puds mørbraderne fri for sener og hinder og skær dem i 4-5 cm tykke skiver. Bank dem flade til en tykkelse på ca. 3 cm.
Lad smørret blive gyldent på en pande.
Steg bøfferne 1-2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Kom skinketernene over bøfferne.
Rist løget gyldent på panden. Kog panden af med piskefløde rørt med tomatpuré. Smag det til med salt og peber og hæld det i fadet. Dæk med osteskiver.
Gratinér i ovnen ved 250 ° C i 5 minutter, eller til osten er smeltet og svagt gylden, den å ikke blive for mørk, så smager den bittert.
Serveres med løse ris eller flûte.