Logo

Ostegratineret mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g svinemørbrader
50 g smør
salt
peber
150 g kogt skinke i tern
1 finthakket løg
1 dl piskefløde
1 spsk tomatpure
200 g mild ost i skiver

Puds mørbraderne fri for sener og hinder og skær dem i 4-5 cm tykke skiver. Bank dem flade til en tykkelse på ca. 3 cm.

Lad smørret blive gyldent på en pande.
Steg bøfferne 1-2 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. Kom skinketernene over bøfferne.

Rist løget gyldent på panden. Kog panden af med piskefløde rørt med tomatpuré. Smag det til med salt og peber og hæld det i fadet. Dæk med osteskiver.
Gratinér i ovnen ved 250 ° C i 5 minutter, eller til osten er smeltet og svagt gylden, den å ikke blive for mørk, så smager den bittert.

Serveres med løse ris eller flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her