Logo

Minestrone 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 6 personer.

100-125 g letsaltet flæsk
2 løg
2 fed hvidløg
100 g gulerod (ca. 2 stk)
150-200 g hvidkål (ca. ¼ lille)
150 g porrer (ca.2 stk)
100 g selleri (ca. ¼ rodselleri)
el. 4-5 stængler bladselleri
4-5 flåede tomater
1 ½-2 l grundsuppe
150 g friske el. frosne grønne bønner
125 g fine ærter
1 kvist timian
ca. 50 g makaroni el. ¾ dl løse ris
salt, peber.

Tilbehør: reven parmesanost.

Skær flæsket i små terninger. Rens grønsagerne. Hak løg og hvidløg. Skær gulerødder og porrer i skiver, selleri i terninger og snit kålen fint. Skær tomaterne i både. Bræk bønnerne i mindre stykker. Rist flæsket i en stor tykbundet gryde, til det meste fedt er afsmeltet. Svits grønsagerne heri undtagen bønner og ærter.
Hæld suppe over grønsagerne. Bind persille, basilikum og timian sammen og læg det i gryden sammen med salt og peber. Kog suppen ved svag varme i 20 min. Bræk makaroni i mindre stykker. Drys dem el. ris i suppen sammen med bønnerne. Kog suppen 15-20 min. Tilsæt ærterne og kog suppen 5 min. Fjern suppevisken.

Variation:
Andre grønsager kan anvendes til minestrone såsom savoykål, courgetter, udblødte kogte hvide bønner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her