Logo

Midtjysk Kartoffelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 kartofler
1 porre
1 gulerod
1 madæble
15 g smør/margarine
1 ½ 1 suppe
salt peber
persille purløg
4-6 sk. røget flæsk/bacon
 
Skræl grønsagerne, skær dem i små terninger.
Skær porren i tynde ringe, riv æblet groft.
Bind porreblade og persille til en suppevisk og kog den med i suppen.
Svits grønsagerne i smør/margarine og tilsæt suppen, kog under låg, til
kartoflerne er møre.
Tåg suppevisken op, og pisk suppen jævn, smag til med salt og peber.
Skær flæsket i terninger, og rist det på panden.
Drys flæsk og finhakket purløg over suppen.
Egnsret 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her