Logo

Melon - og skinkefingre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 stk
2 skiver tyndt mørkt rugbrød uden skorpe
90 g blødt smør
1 tsk citronsaft
1 ½ tsk tomatpure fra tube
½ moden chantaloupemelon uden kerner
3 tynde skiver parma-skinke, halveret på langs
små dildkviste til pynt

Skær hver rugbrødsskive i 3 »fingre«, 7,5x4 cm.
Bland smør og citronsaft. Smør lidt af blandingen over brødfingrene. Bland resten med tomatpure og rør det godt sammen. Hæld blandingen i en lille sprøjtepose med en lille rund tylle. Sprøjt tynde parallelle linjer på skrå over de smurte brød. Stil dem køligt, mens pålægget tilberedes.
Skrab med en lille melonske 12 kugler ud af melonen og tør dem med køkkenrulle.
Træk en melonkugle på en cocktailpind, derefter en halv skive skinke og til sidst endnu en melonkugle. Gentag med endnu 5 pinde.
Læg cocktailpindene med melon og skinke let på skrå over brødene. Pynt med små dildkviste.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her