Logo

Mandens sandwich til skovtur med konen og hunden

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
1 Ciabattabolle
2 skiver 9 måneders Emmentaler
3 sprødstegte skiver Ventrêche (pebersaltet flæsk)
Semi-dried tomater
Frisk basilikum
4 pæne blade Red Man Gold salat vendt i olivenolie
Sennepsdressing (pisk sennep, olivenolie og en anelse vinaigre til det bliver tykt a la mayonnaise)
 
Skær bollen over og rist den let på en grillpande.
Smør sennepsdressing på begge dele. læg salatbladene på "underbollen", derefter ost, semi-dried tomater og Ventrêche.
Drys groftklippet basilikum over som afslutning. læg "låget" på.
Pak sandwichen ind i papir (fx det brune), aldrig i alufolie, for det kan man smage!
Se også: Konens sandwich til skovtur med manden og hunden
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her