Logo

Landværtindens kalvegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g røget flæsk eller bacon
1 kg kalvebov
1 løg
margarine til stegning
4 dl bouillon
3 gulerødder
salt
1 tsk estragon
¼ hvid peber
1 bdt persille

Skær det røget flæsk/bacon i strimler
læg det i en gryde og varm langsomt op, sådan at fedtet smelter af.

Skær kalvekødet i terninger, hak løget
Brun begge dele i fedtet, tilsæt evt. lidt margarine.
Hæld bouillonen ved og lad kødet småstege ved svag varme ca. 1 time.

Når den halve stegetid er gået, skæres gulerødderne i terninger, og tilsættes
Der drysses med salt, peber og estragon.

Drys den færdige ret med hakket persille og server fra gryden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her