Logo

Kartoffelomelet med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kogte kartofler
1 løg
200 g skinke
5 æg
4 spsk skummetmælk
1 spsk margarine eller olie
½ rød peber
½ grøn peber
3-4 forårsløg
1 bdt purløg

Skær kartofler, løg og forårsløg i skiver og svits dem let i margarinen eller olien.
Skær skinken i terninger og tilsæt dem sammen med rød og grøn peber skåret i mindre stykker.
Pisk æg og mælk sammen.
Tilsæt vand , salt og peber og hæld blandingen på panden.
Bag omeletten gyldenbrun og server med klippet purløg.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her