Logo

Grillstegt svinemørbrad med spidskålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegt svinemørbrad med spidskålssalat

 

Bland en god krydderiblanding og brug den både til kød og kartofler i denne nemme opskrift. Kødet trækker med krydderierne, mens kartoflerne er i ovnen.

Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 25 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene, så halver portionen.

#

300 g afpudset svinemørbrad

2 tsk paprika

½ tsk stødt spidskommen

½ tsk stødt koriander

½ tsk stødt fennikel

1 tsk havsalt

300 g nye kartofler

½ spsk olie

 

Salat:

200 g spidskål

200 g gulerødder

3-4 spsk citronsaft

2 spsk sirup

 

Myntedressing:

1 dl kvark, fromage frais eller syrnet fløde

frisk mynte salt og peber

*

 

Tænd ovnen på 225 °C.

Bland de tørrede krydderier og del dem i to portioner.

Skær kødet i tykke skiver og vend dem sammen med den ene portion.
Skrub kartoflerne rene, skær dem i halve eller kvarter og vend dem med olie og resten af krydderiblandingen.

Læg kartoflerne i en lille bradepande foret med bagepapir og sæt dem i ovnen 20-25 min.

 

Snit spidskål og gulerødder i meget tynde strimler og vend dem sammen med citronsaft, sirup, salt og peber.

Rør kvarken sammen med finthakket mynte, salt og peber.


Steg kødet på en grill, grillpande eller under grillen i ovnen ca. 3 min. på hver side.

Anret kødet med kartofler, salat og myntedressing.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her