Logo

Grønlangkål med hvidkål 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 9 personer

1000 g kogt hakket grønkål
500 g kogt hakket hvidkål

Hakket grønkål og hakket hvidkål tøes langsomt op i en gryde ved svag varme. Tilsæt mælk/fløde, smør/margarine samt salt og peber efter smag. Tilsæt suppe fra hamburgerryggen og evt. sukker.

Serveringsforslag: Grønlangkål, hamburgerryg og flæsk samt hvide og sukkerbrunede kartofler. Grønlangkål, kogt røget nakkefilet eller medister samt nye kartofler eller flûtes. Velegnet både som hovedret eller frokostret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her