+Fyld:
75 g røget skinke eller bacon, klippet i terninger
2 æg
1 løg
1 dl rasp
salt
peber
8 skiver (tynde afskåret) kronvildt
smør
1 løg
1 gulerod
2 fed hvidløg
3 sps.tomatpure
2 dl vand
2 dl rødvin
1 laurbærblad
salt
peber
Til fyldet blandes skinken eller baconen, med det ene æg, der er hårdkogt og hakket, tillige med løget og raspen, alt dette blandes med det rå æg , salt. peber.
Fyldet fordeles på kødskiver ne, der rulles sammen og holdes på plads med en tandstikker. Rullerne brunes i en gryde med smør og lidt efter tilsættes guleroden i terninger og det andet hakkede løg og de knuste fed hvidløg, som brunes med i nogle minutter. Så tilsættes tomatpure, vand , rødvin, laurbærblad, salt og peber og under låg småsteger dette til rullerne er møre, ca. 1 time, måske længere.
Tandstikkerne fjernes fra kødet, der holdes varmt i en lille gryde, imens saucen koger ind gerne med lidt ekstra smør og piskefløde til en jævn sauce, eller den kan samles med lidt jævning.
Smages til og hældes ved serveringen over kødet, der servers med en velpisket kartoffelmos og kogt broccoli.