1 kg kalkunbryst
½ pose helbladet spinat (persille eller frisk basilikum er også godt)
1 pk. skinke
1 pk. ost (smuldret feta kan også anvendes)
2 pk. sliced bacon
salt og peber
bomuldsgarn
1 glas hele små champignon
margarine til stegning
Skær forsigtigt og med en skarp kniv kalkunbrystet, så du får 2 lige
store flade stykker.
Bank dem let flade.
Optø spinaten og krydr med salt og peber.
Fordel først spinaten dernæst osten og skinken ovenpå.
Rul nu kalkunbrystet sammen.
Krydr med salt og peber og sno baconen omkring.
Bind til sidst bomuldssnor rundt om, så det holder fast på kalkunrullen.
Steg rullerne i margarine i en stor gryde til rullen er pænt lysebrun på
alle sider.
Tilsæt så lidt vand og lad rullerne snurre i ca. 45 min.
Tag dem op og pak dem ind i folie.
Tilsæt de hele små champignon og lad saucen koge lidt ned.
Smag den til og tilsæt lidt piskefløde og kulør.
Evt. lidt majsmel hvis saucen er for tynd.
Skær kalkunrullen i passende stykker og server den sammen med
kartoffelbåde (karfofler skåret i kvarte og som er penslet med olie,
salt, peber og paprika, ca. 1 time ved 200ºC)
Tips: Kalkunrullen er ideel som pålæg!
Lad rullen blive helt kold og skær så i tynde skiver. God til sandwich.