Her er vores bud på en anderledes flæskesteg. En saftig og
mør juleflæskesteg, men her med et pift af chili, kanel og appelsin. Server den
gerne i julemåneden som et lidt anderledes bud på den elskede klassiker.
Tilberedningstid: 1 time, 35 min. Antal portioner: 8 pers.
Denne opskrift er nem
# Ingredienser
1 svine kamsteg
7 laurbærblade
2 appelsiner, saft heraf
1 citron, skal heraf
1 spsk salt
½ tsk hvid peber
1 hel chili
1 stang kanel
* Tilberedning
Læg stegen i en bradepande med skindsiden ned.
Kom ca 2 cm vand i panden.
Steges ved 200 °C i ca.½ time afhængig af størrelse.
Stegen vendes og stikkes med laurbærblade og revet
appelsinskal, krydres med hvid peber, salt og knust frisk kanel.
Drys med en rød friskhakket chili, og overhæld med
appelsinsaften.
Steg videre i ca. 1 time, igen afhængig af størrelsen.