Få vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx
nemme hverdagsretter og spændende salater samt lækre kager og desserter. Det er
naturligvis helt gratis. (5-6 pers.)
# Ingredienser
500 g hakket flæskekød
2 spsk hvedemel
1½ spsk revet zittauerløg
1½ tsk groft salt
1 æg eller 2 æggehvider
friskkværnet peber
ca. 2 dl mælk
50 g smør
Smørdampede grønsager:
75 g smør
250 g fintsnittet hvidkål
250 g groftrevne gulerødder
250 g porrer i tynde ringe
¾-1 tsk groft salt
ca ½ dl vand.
Drys: hakket persille
*
Fremgangsmåde
Bland kød, mel, løg, krydderier og æg i en skål.
Rør mælken i lidt efter lidt.
Lad smørret gyldne i en stegepande.
Bred farsen ud i panden og bag den som en stor pandekage 6-7
min. på hver side ved jævn varme.
Smørdampede grønsager:
Smelt smørret i en tykbundet gryde og læg grønsagerne i.
Salt og vand tilsættes.
Dampes møre under låg ved svag varme i 10 min.
Hældes over farspandekagen og drysses med hakket persille.