Logo

Bradepandepizza

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det lyder måske noget utraditionelt at lave en pizza i en brandepande - men ikke desto mindre smager den lækkert. Her er fyldet røget medister og peberfrugt, men du kan altid lave pizza med dit yndlingsfyld.


Dej:
20 g gær
3 dl lunkent vand
½ tsk salt
1 spsk olie
100 g fuldkornshvedemel
300 g hvedemel

Fyld:
1 dl hakkede tomater
2 løg
1 tsk oregano
1-2 grønne peberfrugter
200 g røget medister eller hamburgerryg
15 sorte oliven
200 g revet ost
3-4 spsk parmesanost

Tilbehør: grøn salat

*

Gæren udrøres i vandet. Salt, olie og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time.
De hakkede tomater kommes i en gryde.
Løgene skæres i terninger og tilsættes sammen med oregano.
Småkoger ca. 10 min.
Peberfrugter, pølse og oliven skæres i skiver.
Dejen slås ned og rulles ud i en bradepandes størrelse.
Dejen lægges i en smurt bradepande, og kanten foldes ned en gang hele vejen rundt.
Tomaterne fordeles i bunden.
Peber, pølse, oliven og ost lægges over tomaterne.
Drysses med parmesanost.
Bages i ovnen i 35-40 min. ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her