Logo

Aubergine Farcie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En dejlig forret.

Denne herlige, aflange lilla frugt, stammer egentlig fra Indien og kom via Ægypten og Grækenland op i Frankrig i det 17. århundrede.

Flæk frugten på langs og skrab indmaden ud, som derpå hakkes med skinke, champignons, skalotteløg og knuste tomater, tomatpuree og masser hvidløg, det hele ristes godt i olivenolie, fyldes op i skallen, drysses med parmesanost og nogle smørklatter og gratiners.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her