Logo

Amerikanske spareribs i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kg flade ribben - ikke dem der minder om flæsk
Marinade:
2 dl vand
4 dl Heinz tomatketchup
2 spsk Colemans sennepspulver
3 spsk mørk farin
3 spsk honning
1 tsk stødt oregano
2 spsk Worchestershire sauce
3 spsk Sambal Olek (Vigtigt)
Peber og lidt salt
1 stort hakket løg
3 fed hakket hvidløg
2 spsk eddike (ikke krydret)
2 tsk røgsalt (kan fås i Specialkøbmanden - men kan dog udelades)
 
Alle ingredienserne til marinaden kommes i en gryde og koges ved svag varme og jævnlig omrøring i 15 min.
Derefter afkøles det.
Ovnen forvarmes til 200ºC.
Ribbenene lægges på ovnristen og pensles med marinaden.
Sættes i midten af ovnen og pensles hver 5. min. i 45 min.
Vendes og pensles igen hver 5. min. i 45 min.
 
Tips: Serveres med resten af marinaden - Pommes Frites evt., med
hjemmerørt remoulade og Cole Slaw.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her