4 kg flade ribben - ikke dem der minder om flæsk
Marinade:
2 dl vand
4 dl Heinz tomatketchup
2 spsk Colemans sennepspulver
3 spsk mørk farin
3 spsk honning
1 tsk stødt oregano
2 spsk Worchestershire sauce
3 spsk Sambal Olek (Vigtigt)
Peber og lidt salt
1 stort hakket løg
3 fed hakket hvidløg
2 spsk eddike (ikke krydret)
2 tsk røgsalt (kan fås i Specialkøbmanden - men kan dog udelades)
Alle ingredienserne til marinaden kommes i en gryde og koges ved svag varme og jævnlig omrøring i 15 min.
Derefter afkøles det.
Ovnen forvarmes til 200ºC.
Ribbenene lægges på ovnristen og pensles med marinaden.
Sættes i midten af ovnen og pensles hver 5. min. i 45 min.
Vendes og pensles igen hver 5. min. i 45 min.
Tips: Serveres med resten af marinaden - Pommes Frites evt., med
hjemmerørt remoulade og Cole Slaw.