Logo

Grillspid a la Saltimbocca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid a la Saltimbocca

 

Vi har erstattet salvieblade med frisk rosmarin og rullet kødet med skinken. Det gør det nemt, at sætte på spid og stege på grillen.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

8 tynde skiver mørt kalvekød (250-300 g)

2 skiver parmaskinke

1 kvist frisk rosmarin

1 spsk olie

1 fed hvidløg (knust)

salt og peber

 

Tilbehør: grønsager og nye kartofler

*

 

Læg en kvart skive parmaskinke og lidt frisk rosmarin på hver skive kalvekød, rul dem sammen og sæt dem på spid.

 

Pensl med lidt olie rørt sammen med hvidløg, salt og peber og steg på en varm grill eller en grillpande i alt 10-15 min.

 

Server med friskkogte kartofler og grillstegte grønsager (fx tomater og squash).

 

TIPS: Saltimbocca er en italiensk kødret, der laves af kalvekød, prosciutto og salvie. Saltimbocca alla romana regnes som en typisk ret for Rom og Lazio, men varianter findes også i andre regioner, samt i Schweiz, Spanien og Grækenland, og denne i Danmark.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her