Logo

Græske frikadeller 2012

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Græske frikadeller 2012


4 personer


# Råvarer til Græske frikadeller: 

500 g hakket kalve- og svinekød

2 tsk salt

2 æg

1 dl rasp (eller 3 spsk mel)

1 revet løg

1 dl mælk

2 fed hakket hvidløg

1 tsk tørret oregano

1 dl feta i tern, hakket groft

10 sorte oliven, hakket fint

8 soltørrede tomater, hakket fint

Friskkværnet peber

Fedtstof til stegningen


Fremgangsmåde:

Rør kødet sejt med salt. Tilsæt æg og rør godt rundt.

Tilsæt resten af ingredienserne og rør farsen til den er lind.

Sættes i køleskabet i ½ time

Steges på en varm pande i olie/smør/margarine til de er gennemstegte.

 

........................................

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her