Logo

Skalotteløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skalotteløg

 

Skalotteløg er meget nemme at bruge og kan gøre retter mere smagsfulde på mange måder.

 

Tips til tilberedning
• Lad 'bunden' blive, når løget pilles, så det ikke falder fra hinanden.

• Hvis skalotteløg steges for brune, bliver smagen bitter i stedet for sød. For at undgå at løgene brænder på, må smør eller olie ikke være for varm, panden holdes i bevægelse eller skalotteløgene vendes ofte. Pas på: skalotteløg bliver hurtigere møre end almindelige løg, fordi de indeholder mindre væde.

 

I sæson

Januar til December

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her