Logo

Peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peberrod

 

Peberrod har en stærk smag og bruges i mindre mængder som krydderi og som et stærkt pift ovenpå smørrebrød eller som tilbehør til oksekød.

 

Tips til tilberedning

• Peberrod tilberedes ikke, men rives fint på et rivejern og bruges som krydderi på smørrebrød, i kartoffelmos eller i dressinger.

 

Vidste du at...

Peberrod har et stort indhold af sennepsglykocid som er det stof der gør smag stærk.

 

Opbevaring

Peberrod opbevares i en plastpose i køleskabet og er også fryseegnet. 

 

I sæson

Januar til December

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her