Logo

Klipfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg klipfisk eller klipfiskenakker
 
Tilbehør:
Fiskesennep
Hårdkogte æg
smeltet smør
smørdampede gulerødder
kogte gerne melede kartofler
 
Skyl klipfisken i flere hold koldt vand og læg den i koldt vand natten over.
Skift gerne vandet et par gange.
Skær klipfisken i passende portionsstykker og kog den i vand, der lige
dækker, i 20 min.

Anret fisken på et varmt fad og server den med tilbehøret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her