Logo

Feldsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Feldsalat

 

Feldsalat har en mild smag og den har små runde blade. Den fungerer rigtig godt som basissalat og som pynt.

 

Tips til tilberedning

• Fyld vand i et fad, og vask salaten. Undgå at vaske salaten under rindende vand, da det ødelægger bladene.

• Lav en enkel og lækker salat ved at blande feldsalat med, friske tomater og en god olie-eddike dressing

 

Opbevaring

Feldsalat opbevares bedst i køleskab. Prik et par huller i posen som salaten er pakket i, og opbevar den i køleskab. Spis salaten inden for et par dage da den kan have kort holdbarhed.

 

I sæson

April til September



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her