4-8 tykke skiver oksefilet
200 g friske champignoner
2-3 spsk smør
1 dl tør hvidvin
2 dl piskefløde
1 dl vand
bouillon / grønsagsekstrakt
2 fed hvidløg
1-1 ½ spsk lys fransk sennep
1 tsk estragon
salt og ½ tsk sort peber
Bank kødet ud med en knyttet hånd, så de bliver jævne.
Skær champignonerne i tynde skiver.
Brun halvdelen af fedtstoffet i en stor stegepande, kom kødet i og steg det til det har en god farve på begge sider.
Tag kødet op og hold det varmt.
Brun resten af fedtstoffet i panden, kom champignonerne i og svits dem uden at de får farve.
Hæld vinen ved, og rør godt rundt og tilsæt fløde, vand og bouillon.
Pres hvidløgsfeddene og bland dem med sennep og estragon.
Lad saucen simre over kraftig varme, rør ofte i den og lad saucen få en kraftig konsistens.
Kværn sort peber over og smag den til. Læg kødet på varme tallerkner, hæld champignonsaucen over og server.
Tilbehør: Kartofler, ovngratinerede tomater og agurkestave.