Logo

Robertos gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g friske champignon
250 g løg
3-4 gulerødder
2 dl bouillon
1 spsk paprika
1 dåse tomater
300 g oksefilet

Svampene renses og halveres, løg og gulerødder skæres i mindre stykker og dette småkoger 10 minutter i bouillon.
Heri blandes dåsetomaterne, paprika, peber og salt og dette småkoger under låg 10 minutter.
Kødet der skal være meget mørt og overhængt, skæres i strimler, blandes i og småkoger med i 10-15 minutter, til det er mørt.
Anvendes der noget billigere kød som okseinderlår (overhængt) kan disse strimler småkoge for sig i lidt vand og tilsættes.
Gryderetten smages til med lidt sennep.
Serveres med båndspaghetti og salat samt brød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her