Logo

Ribsteaks med stærk BBQ-sauce og avocadosalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ribsteaks med stærk BBQ-sauce og avocadosalsa


Denne menu er bestemt ikke for sarte sjæle. - ”Forbudt for børn”.

Selv en indfødt mexicaner ville gøre alt for at få fingrene i denne dejlige opskrift.


# Ingredienser

8 Ribsteaks (den tynde ende af kogestykket uden ben), 2½ cm tykke
Olie til pensling

 
BBQ-Sauce:
½ dl olivenolie
¼ dl æblecider eddike
¼ dl Worcestershire sauce
½ dl tomatsauce
1-2 spsk hakket Chipotle chilipeber
1 tsk løgpulver
1 ½ spsk brun farin
2 fed hakket hvidløg
Salt og peber

Avocadosalsa:
2 dl finthakket ananas
2 tomater uden kerner og i tern
1 avocado, skrællet og i tern
1 dl hakket syltet Jalapeno chili
3 spsk limesaft
3 spsk appelsinsaft
2 spsk olivenolie
Groft salt


* Tilberedning

Bland ingredienserne til avocadosalsaen og smag til med salt.
Lad den stå 1 time ved stuetemperatur inden servering.
Kog kødet ca. ½ time.
Rør ingredienserne til BBQ-saucen sammen og lad den trække mindst 1 time.
Dup kødet tørt, pensl det med olie og grill ribsteaksene 5-6 minutter på hver side.
Pensl kødet med BBQ-sauce de sidste 2-3 minutter

Tilbehør -
Grøn salat af fx. fine små spinatblade og rødløg i ringe.
Dryp lidt olivenolie over og krydder med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her