Logo

Peberbøffer med dijonsennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk oksefilet eller tykstegsfilet a ca. 150-200 g
3 spsk dijonsennep
½ spsk groft knust sort peber
margarine til stegning

Bøfferne bankes let
Smøres med sennep og drysses med knust peber
Steg dem i ca. 3-5 minutter på hver side ved middelvarme
Drys bøfferne med lidt groft salt
Kog evt. panden af med en skysauce eller piskefløde

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her