Logo

Bøf med grønsagsragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bøffer af oksefilet ca. 175 g pr stk
2 spsk olivenolie
1 gul peberfrugt
1 orange/rød peberfrugt
1 løg
2 gulerødder
2 fed hvidløg
100 g oliven
2 dl kraftig kalvebouillon
1 bundt frisk basilikum
evt. Maizenamel
salt, friskkværnet peber
1 godt italiensk brød
 
Steg bøfferne gyldne på begge sider i 1 spsk olie på en pande, ca. 4-5
min. på hver side.
Krydr med salt og peber.
Tag dem af panden og lad dem hvile på et fad dækket med alufolie i ca.
5 min inden servering.
Vask peberfrugterne, halver dem på den lange led og fjern de hvide
lameller med en skarp kniv.
Pil løget, skræl gulerødderne og skær alle grønsagerne i små tern på ca.
1/2x1/2 cm.
Varm 1 spsk olie i en gryde og steg grønsagerne i 2 min.
Tilsæt hakkede hvidløg og oliven.
Hæld kalvebouillonen i gryden og kog det hele igennem et par min.
Smag til med salt og peber, jævn evt. ragouten med lidt Maizenamel rørt
ud i vand.
Tag ragouten af varmen og vend frisk klippet basilikum i, den skal altså
ikke koge med, da den bliver trist og kedelig.
Anret de 4 bøffer på hver sin tallerken.
Hæld grønsagsragouten over og server retten med brød til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her