Logo

Bøf af oksefilet med ovnstegte tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver oksefilet á 200 g
1 spsk olie
Salt
peber
4-8 tomater
1 spsk hakket persille
1 spsk finthakket kørvel

Opvarm en pande med olien. Bøfferne krydres med salt og peber og steges efter behov.

Skær et lille kors i hver tomat og tag lidt af indmaden ud. Fyld med hakket persille og kørvel. drys ses med salt og bages i ovnen ved 200 º i 10-12 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her