Logo

Sydfynsk skræddersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

800 g flæsketern røget
400 g løg i tern
4 dl mælk
6 dl vand
120 g lys saucejævner
2 kg kartofler
250 g rødbeder
salt, sort peber
*

 
Svits bacon til sprød konsistens og tag dem af panden.
Tilsæt løg og svits dem til de antager farve.
Vand, mælk og lys saucejævner koges op under omrøring.
Løg og bacon blandes i saucen, så den får en stuvningsagtig konsistens.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her